Koffers

Een fotoblog dit keer. En met de vakantieperiode ook nog eens toepasselijk om het over koffers te hebben. Meteen zin om op reis te gaan? Dan wens ik je een mooie tijd en wellicht krijgt je koffer bij terugkomst een nieuw leven. Zo kun je aan je Spaanse casa een originele eyecather toevoegen.

 

Inspiratie gekregen? Leuk als je een foto post van wat jij met je (oude) koffer hebt gedaan.

Meer ideeën over koffers? Kijk op pinterest

Meer informatie over een huis kopen of verkopen? Klik op Contact Us

Disclaimer: Bij het opruimen van mijn map ‘Pictures’ kwam ik een folder tegen met foto’s van koffers. Of eigenlijk een folder met foto’s van wat je allemaal kunt doen met een koffer. Ik weet eerlijk gezegd niet meer hoe ik aan de foto’s kom. Dus hierbij voor alle rechthebbenden/eigenaren van de foto’s. Ik wil jullie alle credits geven en heel erg bedanken!

Tot het volgende blog!