HOMESTAGING

Verkoopstyling is een bewezen aanpak om een woning sneller te verkopen tegen de best mogelijke prijs.

Als makelaar zie ik veel huizen, veel rommel, propvolle kamers en veel (te) persoonlijke spullen. En dan denk ik…….verkoopstyling.

Als u een huis snel en tegen een goede prijs wilt verkopen of verhuren is het belangrijk om het huis op z’n allerbest te presenteren.

Om het woningaanbod te bekijken zoekt men in eerste instantie op het internet. De presentatie daar is daarom van belang voor de eerste indruk. Verkoopstyling of homestaging heeft als doel te koop staande woningen te restylen door ze met eenvoudige ingrepen voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk te maken.

U zit er natuurlijk helemaal niet op te wachten om nog geld in het ‘oude’ huis te steken. Toch is het slim om dat wel te doen.

Met een relatief kleine investering voorkomt u namelijk dat het huis langer dan nodig in de verkoop staat met misschien zelfs wel een prijsdaling tot gevolg. En dan hebben we het al snel over bedragen van 5.000 à 10.000 euro! Daarbij krijgen woningen die professioneel verkoopklaar zijn gemaakt over het algemeen een hogere waardebepaling toegekend. Kortom: verkoopstyling levert meer op dan dat het kost!


Verwacht dus geen grove sloopwerkzaamheden, maar een objectief en duidelijk advies met simpele aanpassingen. Er zijn veel zaken die u zelf kunt uitvoeren zoals kleine reparaties en tuinonderhoud. Ook voor een complete styling moet u bij ons zijn.

Van een thuis naar een huis voor verkoop!

U krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk

w

Van advies tot complete styling.
Wilt u uw huis stylen voor de verkoop?
Wij adviseren u graag. Het is ons doel om te zorgen dat u uw huis zo snel mogelijk verkoopt tegen de beste prijs.