KOPEN

Voor veel mensen is Spanje nog steeds de favoriete vakantiebestemming. Velen dromen ervan een (tweede) huis te kopen in Spanje. Een huis kopen doe je niet elke dag, laat staan in het buitenland. Goede begeleiding is dan ook geen overbodige luxe.

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

House of Sun begeleid kopers met het zoeken naar de juiste woning, de onderhandelingen, zorgt dat er juridische controle komt en regelt de afhandeling van de koop. We zorgen er voor dat u zorgeloos kunt beginnen aan een nieuw avontuur. Dan nog even dit: Ook na de koop kunt u bij ons terecht met uw vragen.  We helpen u graag verder.

WAAROM KOST AANKOOPBEGELEIDING NIETS?

De makelaardij in Spanje verschilt op een aantal punten met die van Nederland. Als wij u als klant registreren bij diverse verkopend makelaars in ons netwerk, dan ontvangen wij een deel van de commissie die zij van de verkoper ontvangen bij de verkoop van de woning. 

Dit betekent dat u ons geen extra commissie hoeft te betalen.

We werken alleen samen met goed bekend staande makelaars en projectontwikkelaars.

Regelmatig horen we vanuit ons netwerk van woningen die nog niet officieel in de verkoop staan en hebben daarom een breder aanbod dan op websites vermeld staat.

EEN WENSENLIJST

Maak voor uzelf duidelijk wat u precies wilt. Huis met zwembad, in een dorp of stad of liever in een urbanisatie. Hoeveel slaapkamers, op loopafstand van de zee of ga u voor een spectaculair uitzicht?

DAN BEL OF MAIL JE ONS!

In dat eerste gesprek maken we kennis met elkaar. U zegt wat de wensen zijn en wij leggen uit wat u van ons mag verwachten. Dat is in ieder geval een zorgeloze aankoop van je nieuwe huis.

AAN DE SLAG

Met een wensenlijst en de financiële mogelijkheden gaan we op zoek naar die ene woning. Een mooie plek onder de zon. Wist u dat die hier 300 dagen per jaar schijnt? Vast wel.

Ons Aanbod

Price range: From: 12.800€ To: 3.700.000€