Max en Minoes moeten even de deur uit

Het is zover. Je huis staat te koop.

Je hebt veel spullen alvast ingepakt, de rommel opgeruimd en alles schoongemaakt. Kleine reparaties zijn gedaan en ook de tuin heeft een grote beurt gehad. Kom maar op met die kijkers! Je bent er klaar voor.

Of toch niet?

Want wat doe je met de hond, de kat, het konijn of de parkiet? Ik zeg niet dat ze stinken maar ze ruiken wel. En dat vind niet iedereen fijn. Of erger, de potentiële koper is allergisch en rent hoestend en proestend het huis uit! Dus hoeveel je ook van ze houdt, tijdens een bezichtiging moeten ze de deur uit.

Neehoor, dat is niet zielig.

En niet alleen je huisdier gaat even op visite bij de buren, ook de spullen moeten weg. Geen kattenbak, hondenmand, krabpalen of voerbakken laten staan.

Investeer in een goeie geurverfrisser.

Zelf ruik je het waarschijnlijk niet meer omdat je aan de geur gewend bent. Vraag dus aan een vriendin, buur of familielid of hij/zij de dieren nog ruikt in huis.

 

Er wordt gezegd dat kijkers in de eerste 30 seconden van een bezichtiging al beslissen of het dit huis kan worden of niet. Grijp die kans en laat je huis stralen, en lekker ruiken!

Fijne week!

Heb je vragen en/of opmerkingen, stuur een mail of bel. Klik op de link voor alle info Contact