PRIVACY POLICY

1) Het waarborgen van de privacy van bezoekers van House of Sun is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Door de informatie en de diensten op House of Sun te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over onze privacy policy en specifiek House of Sun, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@houseofsun.eu

4) House of Sun maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

5) House of Sun gebruikt geen cookies.