Het besluit is genomen. Een huis of appartement in Spanje is al langere tijd een wens en nu moet het ook maar eens gaan gebeuren.

Hoe nu verder?
Je bent op deze pagina beland dus eigenlijk weet je het antwoord al. Hier moet je zijn.

Dirkje Sol, leuk om kennis te maken. Ik kan je helpen om zorgeloos het voor jou/jullie meest geschikte huis of appartement te  vinden en aan te kopen.

Hoe dat zo gekomen is lees je hieronder. Als je niet zo van de details bent neem dan meteen contact op via de mail of bel naar +34 695 800 006. Wil je meer weten; be my guest.
Opleiding

Na een jaar rechten studeren en vijf jaar werken op een advocatenkantoor werd het tijd om na te denken over wat te doen met de rest van mijn werkend leven. Het werd de HBO vastgoed opleiding. Want bijna alles wat met wonen, huizen en tuinen te maken heeft is mijn passie.

Ervaring

Na de opleiding en de nodige stages ben ik aan de slag gegaan als makelaar. Ik vind het oprecht heel erg leuk om mensen aan het juiste huis te helpen. Daar wordt ik blij van. Zo heeft iedereen wat.

Nieuwsgierig geworden naar de andere manier van wonen, ben ik in 2003 gaan werken bij een Woningbouwvereniging als gebiedsmanager. Ik was daar verantwoordelijk voor onder andere de leefbaarheid in de aan mij toegewezen wijken en het VVE beheer.

Grote stappen snel naar Spanje.

Het plan was niet om hier de makelaardij in te gaan. Er zijn er al meer dan genoeg. Bovendien zit er een boel kaf onder het koren en dat is niet helemaal mijn wereld. Totdat een bevriend stel uit Nederland vroeg of ik ze kon helpen met een huis zoeken aan de Costa Blanca Noord. Daar wilde ik geen nee tegen zeggen. Het voelde heel goed om ze te kunnen informeren over de omgeving, de betrouwbare makelaarskantoren, het koopproces in Spanje en nog veel meer. En aan hen merkte ik dat het een enorme opluchting was om zonder zorgen hun casa te kopen.

En zo is het gekomen……….

Oh, en dan nog even dit

Toen wij in Spanje een huis gingen zoeken keek ik met verbijstering  naar van de foto’s van de woningen. Ongelooflijk slechte foto’s en een nog slechtere presentatie van de woningen. Hier kan een verkoopstylist en een fotograaf veel betekenen. Aangezien ik al vanaf mijn 20ste fotografeer (met wisselende intensiteit) en interieur mijn meer dan gezonde belangstelling heeft was de beslissing snel genomen. Aan de slag! Een cursus verkoopstyling en interieurfotografie ertegenaan en ik ben er helemaal klaar voor. Een paar projecten verder weet ik nu met zekerheid dat verkoopstyling meer oplevert dan het kost! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op: www.houseofid.eu