WIE ZIJN WIJ?

House of Sun is de makelaar die exclusief voor de koper werkt! Ons enige belang is uw belang. 

Eerst mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Dirkje Sol. Na het afronden van mijn studie HBO Vastgoed werkte ik vele jaren als makelaar in Nederland. In die periode heb ik alle facetten van de makelaardij leren kennen. Verkoop- en aankoopmakelaar, taxeren, verkoopwaarde vaststellen en alles wat er verder bij komt kijken.

Na de verhuizing naar Spanje bleek al snel dat de makelaardij hier heel anders werkt als in Nederland. Een huis kan bij meerdere makelaars te koop staan en vaak ook nog voor verschillende prijzen! De lijst met te koop staande woningen is vaak ook helemaal niet actueel. Voor iemand die niet bekend is met dit fenomeen is er bijna geen beginnen aan. Het leek mij dan ook een goede zaak om de koper bij te gaan staan. Niet alleen om te zoeken naar een geschikte woning maar ook om het gehele traject in goede banen te leiden.

Om dan uiteindelijk de klanten tevreden en gelukkig te zien in hun Spaanse casa geeft mij ontzettend veel voldoening. Zo heeft iedereen wat!

EN DAN NOG IETS…..

Omdat huizen en (bijna) alles wat ermee te maken heeft mij nu eenmaal boeien volgde ik de opleiding interieur- en verkoopstyliste. Na het met goed gevolg afleggen van de eindopdracht mag ik mijzelf gecertificeerd styliste noemen. Aangesloten bij de CNVV (Central Network for Sales Stylists).

Zo kan ik behalve kennis ook mijn creativiteit kwijt. Dus heb je zelf geen tijd om je huis in te richten, wil je advies en/of hulp bij het vinden van de juiste spullen? Ik sta voor je klaar.

 

NOG VRAGEN? STEL ZE HIER

SAMENWERKING

Zelfs als u een aardig mondje Spaans spreekt is het toch fijn om bij de juridische aspecten van de aankoop van een woning te worden bijgestaan door een Nederlands sprekende advocaat. House of Sun werkt daarom samen met MAB advocaten. Dit is een Nederlandstalige advocatenkantoor werkzaam in heel Spanje. Zij hebben al jaren ervaring met het bijstaan van klanten uit voornamelijk Nederland en België.

House of Sun kan u verder behulpzaam zijn bij:

  • Bouwkundige keuring door een gecertificeerde partij

  • Taxatie

  • Verzekeringen

  • Zwembad- en tuinonderhoud

  • Alarminstallatie

en nog veel meer (praktische) zaken.

DE COSTA BLANCA

Volgens de World health Organisation (WHO) is het klimaat aan de Costa Blanca Noord één van de gezondste ter wereld. De lucht is schoon, er is geen industrie. De Costa Blanca ligt aan de Middellandse zee, het ligt erg beschut door een bergketen in het binnenland.

De naam Costa Blanca dankt zijn naam aan British Airways. Zij zagen vanuit de lucht prachtige witte stranden maar ook de uitbundige bloesem van de vele amandelbomen.

Steden vol leven en moderne toeristische infrastructuur, middellandse zeedorpjes waar de tijd stil gestaan heeft, oneindige stranden van goudkleurig zand, rustig en helder zeewater en een weelderig kustgebied met indrukwekkende kliffen en kleine baaien.

Geniet van meer dan 300 dagen zon per jaar. In deze streek wonen 1.300.000 mensen, waarvan 30% buitenlanders en per jaar kiezen meer dan 5 miljoen toeristen de Costa Blanca als vakantiebestemming.

Benidorm is de toeristische hoofdstad. Haar strategische ligging kent haar het hele jaar door een mikroklimaat toe.

Benitachell is de perfecte plek om van grote massa’s en drukte te ontsnappen. De Majesteit van de kust en de rust van haar prachtige stranden zijn een waar genot voor liefhebbers van de natuur.

In Calpe, is de rots van Ifach één van de emblemen van de Costa Blanca. Dit is een verrassend geologisch fenomeen van 332 meter hoog, die op 1 km van de kust de zee binnendringt en op die manier het landschap van dit unieke dorp domineert.

Denia biedt een divers kustgebied. In het Zuiden tonen rotsachtige baaien een mooi landschap met helder zeewater en in het noorden vindt u er de gezellige stad en haar jachthaven samen met lange zandstranden.

Javea is een waar paradijs door haar natuurlijke schoonheid en haar beroemde uitkijkpunten-route. Ze verrast met 15 verschillende balkons waarvan u kan genieten van adembenemde panoramische uitzichten op de weelderige kustlijn van de Middellandse Zee.

Moraira, opgericht in een gezellige baai, is een verzorgd en aangenaam mediterraans dorp die u zal verleiden met zowel haar vissershaven als met de prestigieuze “Club Nautico de Moraira”, die wordt aanzien als één van de beste jachthavens van het auonome gebied Valencia.

Altea valt op omdat ze één van de oudste historische stadskern heeft van het hele Middellands kustgebied. De magie van dit dorp trok gedurende jaren vele kunstenaars en ambachtslieden aan, net zoals natuurliefhebbers geïnspireerd door de niet te evenaren schoonheid van haar kust.

RELAX . UNWIND.

GET IN A FLIP FLOP STATE OF MIND