NA DE KOOP

Fantastisch, het is gelukt. Je eigen Spaanse casa. Als je hier al vaker bent geweest is het natuurlijk appeltje eitje. Je weet waar je je boodschappen kunt doen, waar de dokter woont en wie je moet bellen als je een aanbouw wilt. Eigenlijk heb je ons niet meer nodig. Maar als dat niet zo is kun je altijd een beroep op ons doen.
Vraag maar raak!

INTERIEUR EN STYLING

Misschien is het nog wat kaal in je huis of zijn de meubels die er al in stonden niet je smaak. Heb je hulp nodig bij de inrichting? Of wil je graag iemand mee om de juiste spullen uit te zoeken?
Dan ben je aan het juiste adres!
Maak vrijblijvend een afspraak om over de mogelijkheden te praten.

PROPERTY MANAGMENT

Wij brengen je graag in contact met enkele lokale partijen die diverse diensten aanbieden op het gebied van onderhoud. Veel voorkomend is onderhoud aan tuin en zwembad. Maar ook sleutelbeheer en regelmatige controles of controles bij calamiteiten behoren tot de mogelijkheden.

VERHUUR VAN DE WONING

Veel Spaanse woningbezitters verhuren de woning of het appartement in het hoogseizoen. 

Besluit je om dit zelf te doen dan kunnen we je voorstellen aan lokale partijen die daarbij kunnen helpen. Zij ontvangen de gasten en regelen de schoonmaak en alles wat er verder bij komt kijken. Je kunt ook gebruik maken van de diensten van een gespecialiseerd bureau. Je betaalt dan een percentage van ca 30% als commissie.

ADMINISTRATIE EN BELASTINGEN

Wij kunnen je in contact brengen met een (Nederlandstalige) gestor (administratiekantoor) die de belastingaangiftes kan regelen en ook de andere administratieve zaken kan behartigen. 

Wilt je bijvoorbeeld de woning  in het hoogseizoen verhuren dan moet je ieder kwartaal aangifte doen.