WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

House of Sun begeleid kopers met het zoeken naar de juiste woning, de onderhandelingen, zorgt dat er juridische controle komt en regelt de afhandeling van de koop. We zorgen er voor dat je kunt beginnen aan een nieuw avontuur.

HOE GAAN WE TE WERK?

 

EEN WENSENLIJST

Maak voor jezelf duidelijk wat je precies wilt. Huis met zwembad, in een dorp of stad of liever in een urbanisatie. Hoeveel slaapkamers wil je, op loopafstand van de zee of ga je voor een spectaculair uitzicht?

DAN BEL OF MAIL JE ONS!

In dat eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Jij zegt wat je wensen zijn en wij leggen uit wat je van ons mag verwachten. Dat is in ieder geval een zorgeloze aankoop van je nieuwe huis.

AAN DE SLAG

Met een wensenlijst en de financiële mogelijkheden gaan we op zoek naar die ene woning. Een mooie plek onder de zon. Wist je dat die hier 300 dagen per jaar schijnt? Vast wel.

WAAROM KOST AANKOOPBEGELEIDING NIETS?

De makelaardij in Spanje werkt anders dan in Nederland.

Als wij je als klant registreren bij diverse verkopend makelaars in ons netwerk, dan ontvangen wij een deel van de commissie die zij van de verkoper ontvangen bij de verkoop van de woning. Dit betekent dat jij ons geen extra commissie hoeft te betalen.

We werken alleen samen met goed bekend staande makelaars en projectontwikkelaars.

Regelmatig horen we vanuit ons netwerk van woningen die nog niet officieel in de verkoop staan. Wij hebben dan ook toegang tot een veel groter aanbod dan op websites vermeld staat.

Zo’n aanbod kun je niet afslaan. Neem meteen contact op of bel naar +34 695 800 006

  GOED OM TE WETEN…….

  In Nederland is het gebruikelijk dat je eerst even gaat kijken bij de te koop staande woning alvorens een afspraak te maken bij de makelaar voor een bezichtiging. In Spanje gaat dat helaas niet. Omdat de Spaanse makelaar bang is voor een collega ‘kaper op de kust’ staat het adres niet vermeld.  Dat maakt het bezichtigen van woningen vaak tijdrovend omdat je op plekken terecht komt waar je helemaal niet wilt wonen. De woning kan nog zo mooi zijn, maar als de locatie helemaal niet is wat je wilt heeft een bezichtiging weinig zin. Je eigen makelaar kan op voorhand een selectie maken zodat je de tijd in Spanje nuttig besteed en gaat kijken naar woningen die voldoen aan je wensen.

  Laat altijd een taxatie uitvoeren, ook als u geen hypotheek afsluit.
  Laat naast de taxatie ook een bouwtechnische keuring uitvoeren.
  Als door deze keuring verborgen gebreken naar voren komen
  is de eigenaar verplicht deze te herstellen.

  EEN PAAR BEGRIPPEN

  Reserveringscontract  –  Contrato de Reserva

  Voorlopig koopcontract  –  Compra Venta

  Escritura  –  Notariële koopakte

  Registro – vergelijkbaar met het kadaster

  Nota simple – uittreksel van de eigendomsakte